Skad mig blir sa inte saker kungen om grimas karlek racker

Skad mig blir sa inte saker kungen om grimas karlek racker

Andock forsenad sa ar det ocksa att jag befinner sig sa sa harig pro ett leva inte med honom, sam mig befinner sig sa radd slut baksida av underben sasom skulle handa forsavitt sjalv ej ville. Sam jag alskar honom odl mycket att mig bara icke kan bega odl til honom.. Sam vi age pratat forsavitt grimas dromkille sjalv hade fordom, tillsamman tatueringar sam skagg samt finfin look etc. Samt han har ick tatueringar alternativt skagg, vilket astadkommer att han antagande att sjalv icke tycker han befinner sig jambordig sexig. Andock det gor jag ju, medan som mi kan uppleva att andra killar kan befinna snygga tillsamman, befinner sig det misstag?

Det befinner si odl marigt

Mig vill ju streta pro honom jambordig avsevart som han kampar pro mej. Sjalv vill verkligen icke offra dett. Samt jag kanner til att samtliga vara dialog har fort oss sa massor narmre varandra, vi kanner varandra kungen ett helt nytt ide sam vill verkligen bega allt for varandra. jag blir osaker utav att besta otrygg typ. Nar mi tvivlar samt allting odla undrar jag hur det skulle existera att traffa saken da saso jag bliv foralska i vid ett ogonkastet, odl sasom han blev inom undertecknad.

Men det finns likval ej nago del av ja som vill offra det har, och vi kampar odla spant. Andock det kanns saso att det befinner sig mi som befinner si anledningen at hurs vi icke kommer via det har..

Jag vet inte va mi forvantar mej att erhalla sta besked fran ni, jag begriper att d inte kan avtala hurda jag kanner samt odl. Skad mig behover endast lite lyssna pa en annans asikt. Mig behover prata med e forsavit dett sam prov losa mina emotioner, for just nu befinner sig mig absolut snurrig..

internationalwomen.net läs all information här

Ungdomsinformatorerna Liselott sam Sanna svarar

Hoppsa vad flera tankar din fraga vacker, skal betrakta ifall vi minns att skriva upp do allihopa:). Men just sasom du skriver sa kan vi ju inte VETA nagot ifall hurdan du borde handla, pro det finns ingen riktig finemang handbok nar det innefatt karlek och allihopa funkar, tanker samt kanner vi skilda. Skad vi ager last ett fullstandig del och har ett hel del kunnande att prova nopp fa hjalp, direktion, teorier samt forklaringar klocka. Se, nago enorm faktum inom karlekslivet, i enlighet me oss, befinner sig att ingen fods sasom sakkunnig villi karlek samt villig att vara i nago forhallande. Det befinner sig nagot vi maste lara oss, nagot vi allihopa ar grongolin gallande i begynnelse och ingen utav oss nagonsin blir fullard i. detta befinner si angelaget att komma ihag, sta det befinner si sa oerhor forsiktig att erfordra perfektion itu bade sig personligen och partnern. Vi ager samtliga en illustration inom vara huvuden forsavit hurdan forhallandet bor rulla samt hurda karleken borde kannas, odl enar blir ju var imperfektion, var mankemang, ett subtraher sam en insufficiens. Stravar herre postumt 100% perfekt, odl forstoras och forstor varje “problem” kar ager.

Flyga, det befinner sig en aning sa vi tolkar framforallt hans onskan om att du skulle aga fallit pladask forut honom bums av borjan (och foljaktligen valt honom bums, inte strulat tillsamman andra nar han allaredan kommit in ino ditt liv). Ar det undra sa att hans personliga mening forsavit karlek befinner si att saken da inte befinner si “akta” forsavit saken dar icke befinner sig ganska a etta ogonkastet? Att hane bo “bara ty veta att han ar saken dar ratte”? Skada karlek ar icke som inom nagon romantisk komedi, karlek behover ingalund borja a ett ogonkastet, saken dar behover ingalunda existera spikrak samt latt samt ordentlig. Saken dar blir ick mindre oforfalskad ehuru saken dar icke ar perfekt. Den blir inte mindre djup darfor att den borjade savlig samt ryckigt, krokigt sam osakert. Karlek befinner sig raddig och ofullkomlig och fullproppad bruten brister, besvikelser, ouppfyllda drommar – exakt som vi personer ar. Karlek ar likadan mansklig saso vi personer ar!

Leave A Comment