Tinder, Bumble och Happn: Vilken app inneha mest dating potential?

Tinder, Bumble och Happn: Vilken app inneha mest dating potential?

Av och till nar sjalv hor mina foraldrar och deras vanner samspraka ifall hur de traffades inser jag baksida av underben olika det ar idag jamfort med enar. Det verkade sa enkelt, pappa sag en vacker donna, gick upp till henne och fragade henne om en dejt, och det varje det – 10 ar senare aktenskap de sig, fick kidsen och kopte ett lya. Idag inneha dejtingapparna forandrat helt hur vi gar tillvaga. Problemet ar att det finns en hel segment appar pa marknaden och om sjalv amna vara arlig sa inneha sjalv ej epok att forbruka dem allihopa.

Fragan ar vilken app som passar undertecknad brightwomen.net Extra resurser bast att finn den ratta? Mina andra singelvanner har alla annorlunda asikter ifall vilken app man ska konsumera, och sjalv formodar att vi har haft olika framgangar med varje och en fran dem. Hur sa sjalv dock har lart mej ar att de tre stora dejtingapparna i Sverige just nu ar Tinder, Happn och Bumble. Dock verkar det som all apparna fyller lite annorlunda syften, syften som jag jag tvungen granska.

Sjalv har klagat ovanfor min eviga status som singel ett bra tag, sa jag bestamde mej for att testa allihopa tre apparna och granska dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du atnjuta nyttjande fran mina resultat och anvanda tiden du far kvar till roligare grejer, till foredome att dejta och traffa nya folk.

Jag varje domstol skeptiskt till Bumble fran forsta borja

Pratar om TinderTinder inneha uppemot blivit ett av de ord som folk anvander som ett verb genast – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och sjalv traffade den konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder i nagra manader vill sjalv mena att appen ej ar inne fran olika forevandning: en sall legering av konstiga och ofrascha typer.

Vi vet all hur det fungerar – stall in dina filter och glo nar tusentals “lampliga” killar dyker upp en och en pa din bildskarm. Svep at vanster forut att rata, svep at hoger forut en chans … och om man rakade svepa at hoger, kan det bli en match.

Det ar enkelt, men jag tycker att det ar sant marigt att splittra de trevliga killarna fran de som enkom vill ha ”skoj”. Hur massa ganger har sjalv matchat med en attraherande pojke, som resulterat i ett ”fylle meddelande” klockan 03 pa natten? Beklagligtvis har det hant nagra ganger och det far mig att ifragasatta undertecknad sjalv och hur jag ser ut.

Jag antaga att det koper ifall appen, jag har ej kommit i kontakt med en enda som var ute efter en autentisk date. Jag domer ej nagon som ar ute pro nagot hastigt, men forut undertecknad kanns det som ifall det ar nagot jag skulle hitta pa Stureplan.

Tinders dom: Om du ar ute efter att snabb date sa ar detta appen pro dig, personligen soker jag nagot djupare och mer meningsfullt.

Appen fungerar pa synonym metod som Tinder, men kungen Bumble ar det blott tjejen som kan skicka forsta meddelandet. Dvs, det ligger helt kungen kvinnan att igangsattning en pratstund, killar kan inte producera nagot. Och acceptera det nog ar nytankande i en annars mansdominerad varld, men jag uppskattar appar dar allihopa kan ringa igangsattning en pratstund, fritt fran kon. Jag forstar att Bumble har skapats pro att bekampa hela problemet med “sleazy killen” som Tinder inneha problem med.

Dvs nar en pratstund startar har du enbart 24 timmar att svara mellan varje meddelande

Men det finns en annan aspekt med Bumble, och det ar tidsgransen. Om du matchar med nagon borjar en 24-timmars tidsbegransning och om du ej meddelar honom inom dessa 24 timmar sa forsvinner din match. Vilket later kanske bra med i praktiken ar det en enorm stressfaktor. Tank om du hade en kvall ute med dina flickvanner eller helt enkelt kanner for att besta ”ledig” fran din telefon och sa ar alla utveckling du gjort franvarande.

Leave A Comment

No products in the basket.

X