Fem bilder n bor utplana utav din Tinderprofil

Fem bilder n bor utplana utav din Tinderprofil

Det etta karl tvungen forsta nar det kommer mot dejtingbilder befinner sig att dom signalerar nago sake feeling. Det kan vara avsiktlig eller omedvetet.

Forsavitt ditt avsikt befinner sig att signalera att du befinner si en boring, hast gosse som befinner sig desperat postumt en samlag… da ar det suvera n slanger opp saken dar darborta gymselfien du tog stav ett ar sen. Beskada allvarlig och segdragen ut. Valgang at!

Selfies, selfies, selfies

Forsavitt ni oppnar din tinder omedelbart och atskilliga itu dina bilder befinner si selfies, radera dom. Utfor forsavit sam astadkommer domstol. Inga selfies. Aldrig. Icke ens forsavit du ser ut sasom Brad Pitt.

En selfie signalerar ensamhet. N utfor foremal jag sam ni age inga vanner som kan plocka bilder pa dej. Det betyder, logiskt, att ni eventuellt har nago introvert karaktar.

Utover det age selfies tagna tillsamman mobilen generellt taktik nedstamd bildkvalitet, och ofta forvrangda eftersom det minimala objektivet.

Astadkomme dett istallet: bedj nago kompis greppa nagon bild pa dig, alternativt stall ifran dig mobilen samt satt nago timer gallande saken da. Vadja en framling att plata de. Alternativt tinga oss!

Dispens: Selfies befinner sig acceptera nar du garde snowboard ned forut ett berg i solnedgangen samt bakgrunden befinner sig nago perfekt blunder. Eller dyker bland hajar i Maldiverna.

”Tuffa” bilder

Nagon sjalvsaker kis behover ick betrakta tuff sam brysk ut. Han ler samt skrattar sam kan bjuss villig sig jag.

En kars kille age bilder tillsamman ett badring krin nacken, nar han brottas med sin byracka, nar han ager fett med kamrater.

Hur sa vill du helst signalera: Att du befinner sig nagon komisk samt social individ saso befinner sig angenam att sloka med, eller en internationalwomen.net varfГ¶r inte prova detta tjurskalle sasom tar livet gallande forut stort allvar i hopp ifall att verka saso nago ”alfa”?

Utfor det har istallet smila gallande dina bilder. Ja, en grandiost smil tillsammans garnityr. Greppa bilder i situationer dar n har festligt samt visar det. Visa de allena med polare, nar er skrattar sam har kul. Presentera att n befinner sig ett hjartlig, fantastisk kille herre vill hanga med.

Nej, du behover ej skratta och smaleende villig var fotografi. Skada kom ihag att du signalerar emotioner i dina bilder. Ett manniska sasom aldrig skrattar alternativ ler befinner si absolut lat nago tyken trakmans.

undantag: ifall du vill betrakta frack ut, satt de jag i nago miljo darbort det matcha in. Lokalisera en bage, alternativ utfor nagonting som kraver bamse koncentration – till exempe nar du lira ett redska, bergsklattring alternativt nagon idrot.

Skitiga, gamla stass

Mjukisbyxor och ett avtard t-shirt ar ett varningsklocka. Risken ar blaffig att du doftar illa, aldrig stadar lagenheten alternativt fullkomligt lat enbart ar nagon fattiglapp.

Ett attraherande jeansjacka, tighta jeans och snygga skor signalerar en helt annan person. Ni befinner si stilmedveten, kanner til ditt nytt samt tar hand forsavit dig allena!

Utfor dett istallet: vart mer varse forsavit ditt trender. Skitiga gamla trojor samt slappa byxa forsvinner direkt. Ga av stapeln googla krin efter stiltips for karlar samt uppdatera din kladforvaring.

undantag: Om n titta ut saso ett grekisk krigare kan det befinna bra tillsammans wife beaters. Men varfor riskera? Pryda dig korrekt, kompis.

Meningslosa kort

Andock forsavitt alltsamman n astadkommer pa dina bilder befinner sig att sta eller sitta och bliga in i kameran odla lira det ingen roll. Du befinner sig ointressant och har en trakigt midja.

Presentera nar ni grundnor foda, lira gitarr, hanger kungen stranden, spelar biljard, dricker ett pilsner – va sasom helst ar forbattrin ann inte ett dyft!

Ni vill ej signalera att ni befinner sig en trakmans sasom aldrig hittar villig nagonting. N vill signalera att du age ett intressant, lockand, spannande midja saso tjejer kanske kan bliv ett fraktio.

Ehur du titta enastaende ut samt kan rida kungen darat yttre sa kommer n lite ett boost fran att begynna framfora bilder darborta du riktig hittar gallande don.

Astadkomme dett istallet: bokstavlig hur sa sasom helst. Forvarv ett kaffe sam ta markli bilder nar n gar nerfor gatan. Klappa nago hund. Dribbla nagon kul. Dyk a nago overgang. Ak mo en naturreservat. At nagon hamburgar. Baksida av underben sasom helst utover inget.

undantag: Den etta bilden i ditt galleri behover inte vara odl actionfylld. Den amna helst vara ett spartanskt, stilrent avbild itu dig.

Suddiga, daliga bilder

Villig synonym taktik vill ni att n skal existera i fokus pa bilden. undvik gruppbilder alternativt utzoomade bilder darbort det icke gar att kanna igen de.

Fotografi sam mumsigt, fokusera gallande bildkvaliteten bade rent tekniskt sam aven i miljon du befinner de i. Glom ick da att det befinner sig n sasom skall besta stjarnan i bilden.

Utfor dett istallet: satsa i nago blandra- eller systemkamera, alternativt hor med dina kompisar forsavitt n far lana deras. Fanga tillsamman saken dar nar ni astadkommer aktiviteter och bedja vanner plata de villig omrade.

Sarfall: ifall alla dina bilder befinner si perfekta fotografiska kvalitetsportratt odla kan det kannas fejk samt dunkelt. Av och till befinner sig det minsann bra med f mindre bra kvalitet villig bilderna. Mobilbilder kan alltemellanat ge mer autencitet. Blandnin it up.

Tinder befinner sig ett ytligt parti darbort saken dar med snyggast bilder vinner. Skada det utspela inte blott om att valja do segrand bilderna pro din framtoning inte med aven ifall att undvika do forlorande bilderna. Borja identifiera vilka bruten dina bilder saso bryter kontra ovanstaende stadgar, samt borja anlagga upp e nytt packhus tillsammans bilder darbort n astadkommer ratt. Vill n hava proffs avlastning, boka nagon epok med oss.

Leave A Comment

No products in the basket.

X